Контакт Информации

адреси, мапа и формула за контакт

 • Филип 2 Македонски
  Број 106/3 ТЦ Соравија
  Центар-Скопје / Македонија
 • +389 2 3 299 940
 • info@praetourism.de
 • Esentepe Mah. Kore Şehitleri Cad.
  No:4 Propa Plaza Kat:-1 Ofis:1
  Zincirlikuyu-Şişli/ İSTANBUL
 • 0 212 809 04 87
 • info@praetourism.de
 • Yenigün Mahallesi 1054. Sok.
  No: 15/28 İnci Plaza
  Muratpaşa/Antalya
 • 0 242 323 10 80
 • info@praetourism.de

Како можеме да ви помогнеме?

Call Center

Име и Презиме (*)

Епоста (*)

Предмет

Доставете

reCAPTCHA